TPK Edustus ja Hieronta Petja Leppänen yhteistyöhön!
2.3.2019 13:07 Uutiset / TPK Edustus

TPK Edustus ja Hieronta Petja Leppänen yhteistyöhön!

Edustus on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen koulutetun urheiluhieroja Petja Leppäsen kanssa. Näin ollen Kerhon nuorten ja nälkäisten pelaajien otteet pelikentillä eivät heikkene lihaskireyksien vuoksi.


Petja on monelle Turun alasarjoja seuranneelle tuttu naama. Nykyään Nelosessa vaikuttava ”Pepe” on myös Kerholle valmiiksi tuttu mies, sillä B- ja A-junnuissa Petja keräsi jalkapallo-oppeja juuri Kerhon paidassa ja herra on edustanut Kerhoa useammankin nykyisen Edustuksen pelaajan kanssa samanaikaisesti.

Työurallaan Petja on työskennellyt mm. FC Interin ja TuTo Hockeyn edustusjoukkueiden kanssa, minkä lisäksi töitä on tehty usean SM-tason yksilöurheilijan kanssa. Kokemusta siis löytyy urheilijoiden kanssa toimimisesta, ja niitähän Kerhon edustus pursuaa yli äyräiden. TPK:n kanssa työskentelystä mies on todella mielissään, sillä hänen omia sanojaan lainaten; ”jonkun täytyy varmistaa Kerhon kehrääminen illasta toiseen”.

Hierontapalveluihin keskittyneen Satama Wellness`n tiloissa Turun keskustassa työskentelevään Petjaan voit tutustua tarkemmin osoitteissa www.hierontapetjaleppanen.fi tai www.satamawellness.fi. Facebookissa ja Instagramissa kannattaa pistää seurantaan Hieronta Petja Leppänen, sillä sieltä löytyy useasti kilpailuita ja kevään mittaan varmasti myös jotakin Kerhoon liittyvää!

Kerhon kannattajille Petja tarjoaa maaliskuun ajan viiden euron alennuksen yhdestä hierontakerrasta. Muistat vain mainita ajanvarauksen yhteydessä jollakin tavalla Kerhon!


   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat