Esittely
Ottelutilastot
TPK 03 - KaaPS YJ
2019 - TPK B 03 - P17 Kolmonen
Klo 19:25 Kisapuisto KHT
5
Tou

Ennakkoinfo


Kokoontuminen 18:30

TPK/TuKV YJ - KaaPS YJ 5-1 (2-0)


Pansion Kisapuistossa iskettiin taas P17 Kolmosen merkeissä, kun kaarinalainen fasaanilauma pelmahti viheriölle mittaamaan Kerhon urhojen kunnon. Ja kunto näytti olevan kohdillaan, siinä määrin väkevästi sinipaidat hakivat alusta asti maalia. Emil ja Ukko niputtivat laidassa pakit ulos, Emil pisti pallon maalin eteen, mutta Moilanen suti pallon ohi maalin. Ahneesti laukonut Emil oli lähellä siirtää Kerhon johtoon, tulinen puolivolley tärskähti vain ylähirteen. KaaPS iski vastaan terävillä harppuunahyökkäyksillä, onneksi Vertti oli hyvin hereillä ja katkoi oikea-aikaisilla vastaantuloilla uhittelut alkuunsa. Paine jatkui; ensin Leo laukoi päin veskaria, sitten Ossin vapari paukahti häkkipellen rukkasiin ja vielä kaupan päälle Emil irtosi päällystakistaan, mutta ensin laukaus suuntautui päin ja jatkopallo lipesi sivuverkkoon. Aikansa ihmeteltyään Moilanen rypisti topparin tontilta koko kentän läpi, otti tyylikkäästi seinän Emililtä ja kiisi vielä veskarin ohi sijoittaen pallon tyhjiin ja 1-0 taululle. 04-laina Simanen röyhisti rintaansa, riisti pallon oikeassa laidassa ja laittoi passin keskelle, Leon vasuri puhui kuudeltatoista ja 2-0 osuma oli selviö.

Jäljempi puolikas alkoi hyvällä vyörytyksellä. Ossi kikkasi kuin Myyry aikoinaan puolustuslinjan kuutamolle, mutta kuti jäi piippuun. Ukko pääsi laukomaan oikealta, mutta veto painui Pansion puistomaisemaan. Melkeinpä ensimmäinen pallo omaa päätä kohden olikin sitten haaste puolustuslinjalle, purkupallo pamahti päin kärkeä, joka niisti irtopallon itselleen ja sijoitti takanurkkaan 2-1. Vastapäätyyn järjesteltiin kauhea sähinä, pallo ei tarttunut maalivahdin räpylöihin, Bötel tökkäsi kuulan Emilille ja tämä napautti isovarpaalla 3-1 osuman. Seuraavaksi keskikenttää hallinnut Leo pelasi Emilin läpi ja nätti sijoitus etunurkasta siirsi Kerhon jo 4-1 johtoon. Pakki aikaili hetken liian kauan syöttönsä kanssa, Emil riisti pelivälineen pois ja passasi sen maalin eteen, pienen kimpoilun päätti Leo siivoten 5-1 loppulukemat tulostaululle.

Tällä kertaa pallo pysyi omilla enemmän eikä naapuri päässyt nopeasti lyömään painetta puolustuslinjaan. Omalle hyökkäyssuunnan pelaamiselle jäi siis enemmän aikaa ja tulos näkyy selvänä osoituksena taidoista. Jokainen peluri näytti elpymisen merkkejä nostaen tasoaan aiemmista otteluista. Kentän keskilinja Moilanen-Voutilainen-Leo-Emil oli rautaa saaden tarvittavaa apua Vertiltä maalissa. 04-lainat ottivat oman roolinsa tarpeellisen vakavasti ja erityisesti Ottman oli jälleen "The Man". Vastustajan veskarin maaginen vire piti loppulukemat siivooja, paikkoja oli kyllä kaksinumeroisiin maalikarkeloihin. Samalla pallollisella otteella seuraavan vastustajan kimppuun ja pistesaldo kasvaa melko varmasti. Hyvä urhot!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat