Esittely
Ottelutilastot
TPK 2 - LoPS
2019 - TPK 2 / TPK 3 - Vitonen
Klo 13:00 Raunistula KHT
18
Tou

Vanha englantilainen sananlasku


Kerho kakkosen taival miesten Vitosessa jatkuu, kun Estadio de Raunistulan sametille saapuu vieraita Loimaalta

Kuuma kesäpäivä oli kerännyt lähes puolen tusinaa katsojaa Raunistulan lehtereille!

Ottelu alkaa Kerhon hallinnassa niin kuin jo ottelupalaverissa sovittiin. Ensimmäisellä puoliajalla ei kuitenkaan päästä pelaamalla juuri mihinkään muutamaa paikkaa lukuun ottamatta. Sama laulu toisessa päässä, mutta LoPS ei pääse pelaamalla edes maalipaikoille.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella nähdään kerholta upea suora vapaapotkumaali kun Zanko laukaisee pallon noin 20 metristä etuyläkulmaan! 1-0 kerholle! Komea tapa avata maalitili kerhopaidassa!

Näissä lukemissa siirrytäänkin tauolle! Tuomari ehdottaa 10 minuutin taukoa, mutta tähän ei Kerho suostu. Ei tietenkään, kun vastustaja vetää happea urakalla ja ainoastaan kaksi vaihtomiestä käytössä joiden hengitys ei meinaa myöskään tasaantua istuessa. Kerholla taas on "lappu täys" ja virtaa riittää ison rotaation ansiosta. Tuomari hyväksyy Kerhon "vastalauseen" ja tauko vaan 5 minuuttia.

Puoliajalla perus palaveri ja uudella sykkeellä toiselle puoliajalle!

Eihän toinen puoliaika ehdi edes kunnolla alkaa, kun Amin vapauttaa Sebastianin (Sebu) läpiajoon, joka viimeistelee varmuudella kauden ensimmäisen maalinsa! 2-0 kerholle!

Kerhon seuraavan osuman juonii Aatu yhdessä Johnin kanssa! Aatu pelaa nopean kulman rankkari alueen rajalle ja John viimeistelee vuoren varmasti tilanteeksi 3-0!

Eikä se nälkä siihen loppunut, vaan lisää tulee muutama minuutti viime osumasta. Dynaaminen duo pelaa yhteen, kun Sakari puhkaisee Aatun kokoisen raon LoPS puolustukseen ja Aatu laittaa vasurilla pallon ohi veskarin! 4-0!

Tämän jälkeen ottelu rauhoittuu hieman ja LoPS pääsee vähän peliin mukaan. LoPS ei kuitenkaan pääse loistavasti pelanneesta toppariparista ohitse.

Kerho lyö lisää vettä myllyyn kun se saa sivuvaparin hyvältä etäisyydeltä. Amin pallon taakse ja loistava pallo boksiin, josta Sakke voittaa uransa ensimmäisen pääpallon. Pukkaa sen kuitenkin epäonnekseen päin veskaria, mutta yritys palkitaan kun karkki tippuu suoraan jalkaan ja pallo reppuun! 5-0 kerholle!

Tämän jälkeen vastustaja pääsee onnen kantamoisen avulla kaunistelemaan lukemia kun takatolpalle leijailee korkea pallo, josta erittäin epäonnistunut volley joka pomppaa moisella tuurilla yli Kerho kassari Danin. 5-1...

Kerho ei kuitenkaan säikähdä tästä, vaan lisää pökköä pesään. Danin pitkä avaus tavoittaa Aatun, joka ottaa seinän Sebulta ja pelaa pallon Wikkelle. Wikke toimittaa pallon maalille, josta Sebu sutii tyhjää ja Aatu saa ilmaisen osuman tyhjään maaliin! 6-1 kerholle!

Yksi lisäosuma nähdään vielä LoPS:n toimesta, kun heidän selkeä ykköstähti vie Kerho puolustusta kun märkää rättiä ja loistava viimeistely sinetöi loppulukemiksi 6-2.

Vaikkakin Kerho tänään voitti selvä numeroisesti ja kopissa voiton jälkeen tunnelmat olivat iloiset alkuun, Kerhon kapteenisto kuitenkin palautti joukkueen maan tasolle. Pakko vaatia itseltä parempaa peliä ja vaaditaan sitä kavereilta. Tänään ei niin hyvällä pelillä hyvä tulos! 6-2 voitto huonohkolla pelillä kertoo erittäin paljon Kerhon kakkosen tämän hetkisestä tasosta! Seuraavana vastassa KuuLa 25.5 Yläkentällä!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
2 6 - 2
(1 - 0)
28' Varoitus Khalkhasspoor Zanko

37' Maali Khalkhasspoor Zanko

47' Maali Opacic Sebastian

47' Maalisyöttö Laanaya Amin

53' Maali Thu John

53' Maalisyöttö Opacic Adrian

56' Maali Opacic Adrian

56' Maalisyöttö Minkkinen Sakari

68' Maali Minkkinen Sakari

68' Maalisyöttö Laanaya Amin

75' Maali Suokas Joonas

78' Varoitus Opacic Adrian

80' Maali Opacic Adrian

80' Maalisyöttö Wikstedt Aleksi

85' Maali Hakala Tuomas
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat