Esittely
Ottelutilastot
TOVE - TPK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 19:45 Pori Urheilukeskus TN
28
Kes

ToVe kohdataan Porissa


ToVe – TPK, Perjantaina 28.6. klo 19.45, Urheilukeskus TN, Pori

Kerhon edustus lähtee jahtaamaan jatkoa orastavalle voittoputkelleen, kun se kohtaa 3 pistettä edellä olevan ToVen. Kaksi edellistä ottelua on antanut täydet pisteet, kun vastassa ovat olleet ylemmän keskikastin Wilpas ja pienten maalierojen ÅIFK. Porin ottelun merkitystä korottaa se, että peräpäässä peräti 5 joukkuetta on 12 pisteessä ennen kevään viimeistä kierrosta.

ToVe on ollut myös vahva kahdessa viimeisessä ottelussaan. Sarjan kärkisijoja tavoittelevat Masku ja PIF saivat vietyä vain yhden pisteen heiltä. Vastaan asettuu siis kova ja ennen kaikkea tasainen joukkue. Aiemmilla kausilla joukkueiden kohtaamiset ovat olleet hyvin tasaisia. Kaikki neljä kamppailua ovat päättyneet yhden maalin erolla, kolme TPK:n voittoon. Ainoa tappio tuli viime vuoden syyskierroksen pelissä.

Kerho lähtee otteluun kapealla, mutta varsin laadukkaalla ryhmityksellä. Alakerta on täysin sama kuin kahdessa edellisessä nollapelissä. Yläkerrassa on vähän päivityksiä, mutta laatua löytyy, kun mukana ovat ainakin työhevoset Marno Lastula ja Samuel Sibakov.

Voittoon olisi hyvä päättää kevään taaperrus.

Kerhon voittoputki sai jatkoa - Lastulalle hattutemppu


ToVe – TPK 2 – 4 (1 – 2)

Kerho matkusti vielä ennen kesätaukoa Toejoen Veikkojen vieraaksi aurinkoiseen Poriin. Rosteri oli tuttuun tapaan kapeahko, mutta laadukas. Joukkueet olivat kohdanneet ennen tätä ottelua neljä kertaa, jotka kaikki olivat päättyneet yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Kerho aloitti hyvällä itseluottamuksella ja hallitsi palloa alusta alkaen. Marno Lastula aloitti jo viidennellä minuutilla maalitehtailun. Joosu Hertsi puski Samuel Sibakovin keskityksestä pallon ylärimaan ja Masi laittoi lähietäisyydeltä paluupallon verkkoon.

Kerho siirtyi kahden maalin etumatkalle, kun puolen tunnin kohdalla Hertsi kaadettiin läpiajossa. Robert Nygård laittoi pallon pilkulta varmasti reppuun.

Puoliajan loppuun samankaltainen tilanne toisessa päässä, kun ToVe:n vikkelä kärki pääsi läpiajoon ja kaadettiin. Tuomas Leino venyi rankkarissa upeaan torjuntaan, mutta seuranneesta kulmasta TOVE pääsi kaventamaan taukotilanteeksi 1-2. Komea saksari kimposi onnekkaasti kerhopelaajasta ohi Leinon.

Toinen puoliaika eteni pitkään Kerhon hallinnassa, mutta 72. minuutilla TOVE pääsi tasoittamaan. Sivuvapari taka-alueelle, josta pallo jatkettiin keskeltä vapaata tilaa löytäneelle TOVE-kärjelle, joka ei lähietäisyydeltä erehtynyt.

Kerho ei tasoituksesta kuitenkaan lannistunut, vaan Masi siirsi vieraat uudestaan johtoon hetkeä myöhemmin. TOVE pyrki maalin jälkeen painamaan peliä Kerhon päätyyn, mutta maalintekopaikoille vastustajaa ei päästetty. Johtoasemasta huolimatta Kerho pyöritti edelleen peliä ja varsinkin Tomi Kiiski ja Lastula pääsivät omalta laidaltaan murtautumaan jatkuvasti hyökkäyskolmannekselle.

Lastula pääsi jo varsinaisella peliajalla yrittämään ottelun ratkaisua Walter Mattilan oivasta syötöstä, mutta illan kolmatta saatiin odotella lisäajalle asti. Läpiajosta upea nosto yli vastaan tulleen veskarin. Syöttömerkintä joukkueen nestorille ja seuran puheenjohtajalle Sakari Warrolle.

Kerho oli pallonhallinnassa hieman niskan päällä, mutta ToVe sai luotua vaarallisia paikkoja erikoistilanteiden lisäksi myös pyrkimällä pelaamaan palloa suoraviivaisesti puolustuslinjan taakse. Kerho kuitenkin osoitti viime peleissä löydettyä henkistä kanttia, eikä lannistunut tasoituksesta, vaan nappasi tärkeät pisteet Turkuun.

Kerho Kehrää!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat