Esittely
Ottelutilastot
TPK - Masku
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 18:00 Yläkenttä KHT
4
Syy

Seuraava kärkijoukkue vastassa


TPK – Masku, Keskiviikkona 4.9 Klo: 18:00, Yläkenttä KHT

Kerhon vaikeat matsit jatkuvat, kun vastaan asettuu sarjan kärkeä tavoitteleva Masku. Heidän kautensa on vähän pettymys, kun pisteitä ei aivan riittävästi ole tullut. Ongelmaksi ovat muodostuneet tasapelit, niitä on kertynyt peräti 10 eli puolet pelatuista otteluista.

Masku on nimivahva joukkue, jonka odotettiin olevan selkeä kärkijoukkue. Nyt kuitenkin sijoitus on vasta 5., juuri TPK:n yläpuolella. Pisteitä toki on 9 enemmän.

Maskulta puuttuu varoitustilin täyttymisen takia keskialueen moottori Waltteri Peltola. Muuten taitaa tulla kyllä vielä noususta haaveileva porukka vastaan.

TPK saa taas jalkeille täyden kortillisen pelaajia ja jää vielä ylikin. Yksi yllätysnimi näyttää olevan avauksessa, kun Joosu Hertsi pääsee näyttämään voimiaan. Joppe tuo selvästi väriä Kerhon pelaamiseen taisteluasenteellaan ja voimakkailla juoksuillaan.

Yläkentällä nähdään varmasti mielenkiintoinen ottelu kahden toisensa hyvin tuntevan joukkueen välillä. Tervetuloa!

Viimehetken tappio


TPK – Masku 2 -3 (1-1)

Kerhon edustus koki viime keskiviikkona katkeran tappion, kun kärkijoukkueisiin lukeutuva Masku oli maalin parempi. Varamiehinen Masku oli ajoittain pinteessä, mutta pystyi lopulta nappaamaan täydet pisteet toisen puoliajan viime hetken maalilla.

Kerho aloitti ottelun pirteästi ja siirtyi 1-0 johtoon jo 10 minuutin kohdalla. Aleksi Jokela vapautti hienolla syötöllä Samuel Sibakovin puolittaiseen läpiajoon. Tämä ei kuitenkaan hakenut ratkaisua itse, vaan syötti epäitsekkäästi poikittain Marno Lastulalle, joka sai laittaa pallon tyhjään maaliin.

Johdosta ei saatu Kerho-leirissä kuitenkaan kauan nauttia. Niclas Forss pelasi itsensä boksissa näppärästi vapaaksi ja viimeisteli varmasti lukemiksi 1-1 kolme minuuttia Kerhon johtomaalin jälkeen.

Ensimmäinen puoliaika jatkui tästä Kerhon hallinnassa ja saatiin pallo ensimmäisellä puoliajan lopulla maaliinkin, mutta valitettavasti Robert Nygård oli silloin paitsiossa. Masku pyrki iskemään vastaan ja eritoten kärjessä pelannut Eemeli Jäspi oli alati vaarallinen ja vaikeutti Kerhon puolustuksen pelaamista.

Toisella puoliajalla maalitehtailut aloitti Masku Kerhon avustuksella, kun se siirtyi johtoon kulmapotkuhässäkästä, josta pallo lopulta lipui maaliin Kerho-pelaajan kautta, 1-2, 65 min.

Seuraavan maalin teki sitten kotijoukkue, myös kulmapotkusta. Mirko Sillanpää sivalsi kauden kolmannen maalinsa Kolmosessa ja tasoitti ottelun 2-2, kun ottelua oli pelattu 78 minuuttia.

Tämän jälkeen Kerho haki voittoa, ehkä jopa liiankin innokkaasti, mikä kostautuikin ottelun yliajalla. Hienon syötön ja hienosti ajoitetun juoksun päätteeksi Maskun Samuli Mikkonen pääsi karkaamaan Kerho-puolustukselta ja viimeisteli varmasti ohi Tuomas Leinon, 2-3, 91 min.

Katkera tappio kotijoukkueelle, josta varmasti jäi pelaajille ja valmennukselle jotain hampaankoloon. Tämä toivottavasti toimii motivaattorina tuleviin otteluihin, koska pisteitä tarvitaan vielä loppukaudesta. Seuraava mahdollisuus on tulevan lauantaina, kun FC Åland saapuu Kerhon vieraaksi.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat