Esittely
Ottelutilastot
PIF - TPK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 15:00 Parainen Pajbacka nurmi
31
Elo

Nurmimatsi Paraisilla


PIF - TPK, Lauantaina 31.8 Klo 15:00, Pajbacka, Parainen

Kerhon edustus lähtee saaristoon kohtaamaan yhtä sarjan vahvimmista. PIF on odotusten mukaan edelleen taistelemassa noususta. Muutama vahva pelaaja kuten Voca, Cimili ja Ranta-Aho täydennettynä vihdoin maalihanansa avanneella Manzolla ovat auttaneet joukkuetta menestykseen. Valmentaja Stefan Strömborg on luonut vielä ryhmälle toimivan pelitavan.

TPK oli pitkään Piffenille mahdoton voitettava, kunnes viimekaudella voimasuhteet muuttuivat ja kaikki pisteet ovat matkanneet saaristoon.

TPK on surkean alun jälkeen löytänyt oman pelinsä ja nyt meneillään oleva viiden kärkijoukkueen kohtaaminen peräkkäin on koettu joukkueessa haasteena. Tavoitteena on viedä jokaiselta kärkijoukkueelta vähintään piste ja näin sotkea kuvioita heidän osaltaan. Paraisille lähtee täysi lapullinen laadukkaita pelaajia ja treeneissä on ollut kovaa taistelua aloituksen paikoista.

Pienen flunssan jälkeen paluun keskikentälle tekee Aleksi Jokela, jonka pelin järjestelyä on mukava seurata. Kaikkiaan keskikentällä tulee taistelu tilasta olemaan kovaa ja pallovarmuutta kaivataan. Erinomaista kautta topparina pelaava Mirko Sillanpää saa parikseen pari viimeistä ottelua hyvin pelanneen Antti Kuhmolan.

Nyt lähdetään todellakin haastamaan sarjan kärkipaikkaa tavoittelevaa Piffeniä. Toivottavasti onnistutaan.

Pettymys sarjakärkeä vastaan


PIF – TPK 3 – 0 (0-0)

Kerhon hyvät otteet eivät saaneet jatkoa lauantaina, kun se kärsi 3 – 0 tappion, Kolmosen kärkeen nousseen Piffenin käsittelyssä. Suhteellisen tasaisen ottelun ratkaisuksi osoittautui Kerhon noin 10 minuutin sysimusta hetki toisen puoliajan alkuun, jolloin PIF onnistui tekemään kaikki maalinsa.

Paraisille saatiin pitkästä aikaan täysi kortti pelaajia täyteen, joten materiaalista peli ei jäänyt kiinni. Pajbackan nurmikenttä oli myös oikein hyvä ja tasainen, joskin hieman nihkeä, joka näytti vaikeuttavan Kerhon pallon liikuttelua ja pallollinen peli olikin suurimpia pettymysten aiheita ottelussa.

Ensimmäinen puoliaika oli tarkkaa pelailua, jossa maalipaikat olivat tiukalla. Piffen piti hieman enemmän palloa ja Kerho pyrki iskemään vastaan. Ensimmäisen puoliajan paras paikka tuli puoliajan lopussa, kun Behar Cimili pääsi kokeilemaan, mutta Tuomas Leino Kerhon maalissa torjui hyvän yläkulmaan suuntautuneen laukauksen kulmapotkuksi. Kerhon parhaat paikat tulivat kulmapotkujen jälkitilanteista, mutta eivät päätyneet maaliin asti.

Toinen puoliaika alkoikin sitten surkeasti ja ottelu oli ratkaistu.

51 minuuttia oli pelattu, kun keskikentällä menetettiin pallo, jolloin Piffen pääsi iskemään vastaan. Pallo saatiin pelattua Gesim Vocalle 16 alueen rajalle, josta mies sai vasemman jalansa vapaaksi ja laukoi. Pallo otti muutaman epäonnekkaan kimmokkeen Kerhon puolustuksesta ja lirui hitaasti oikeaan alakulmaan.

Noin viisi minuuttia myöhemmin Piffen pääsi nousemaan laitaa pitkin. Keskitys maalille, jälleen muutama kimmoke ja pallo ajautui Viktor Johanssonille, joka viimeisteli varmasti tilanteeksi 2-0. Jälleen hieman epäonnea Kerholla, mutta myös huono merkkaamista, kun Johansson sai seisoa yksin vitosen viivalla odottamassa palloa.

Minuuttia myöhemmin (59 min) ottelu oli viimeistään ohi, kun Voca viimeisteli päivän toisensa. Jyri Sundin prässäsi palloa alaspäin hyvin ja saikin sen tökättyä Piffenin pelaajalta pois. Kerhon epäonneksi tämä tökkäisy kuitenkin vapautti Vocan suoraan läpiajoon, ja hän viimeisteli varmasti loppulukemiksi 3-0.

Tämän jälkeen alkoikin vaihtorumba, kun molemmat joukkueet käyttivät kaikki vaihtonsa suhteellisen nopeaan tahtiin. Tämä olikin ainoita hyviä asioita pelissä, peliaikaa tuli tasaisesti monille pelaajille.

Totuuden nimissä Kerho pelasi lähiaikojen yhden huonoimmista otteluista, mutta myös Piffen oli niin varma, kun sarjan kärkiryhmältä voi odottaa. Positiivista on, että seuraava Kerhon ottelu tulee jo vastaan keskiviikkona, joten tämä ottelu on syytä unohtaa nopeasti ja laittaa kone taas kehräämään.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat