Esittely
Ottelutilastot
TPK - JIK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 14:30 Yläkenttä KHT
10
Elo

Kerholle vieraita saarelta


TPK – JIK, Lauantaina 10.8 Klo 14:30, Yläkenttä KHT

Turun Pallokerhon edustusjoukkue kohtaa lauantaina ahvenanmaalaisen Jomala IK:n. Ottelu potkaistaan käyntiin mielenkiintoisista lähtökohdista.

Kerho marssii kuuden ottelun voittoputkessa ja on hilannut itsensä jo kuudennelle sijalle. Ottelun voitolla Kerho varmistaisi paikkaansa sarjan ylemmässä keskikastissa ja säilyisi myös iskuetäisyydellä kärkiviisikkoon.

Vierasjoukkue on sen sijaan valahtanut putoamistaisteluun, eikä ole vielä onnistunut avaamaan pistetiliään syyskierroksen osalta. Jokainen piste olisi elintärkeä, jotta putoamisviiva ei karkaa liian kauas. Lauantaina nähdään siis varmasti kaksi viimeiseen asti pisteistä taistelevaa joukkuetta.

Kevätkierroksen kamppailu päättyi JIK:n selkeään 3-0 voittoon Kerhon kärsiessä pelaajakadosta. Tästä ottelusta jäi varmasti hampaankoloon, joten latautumisen ei uskoisi tuottavan ongelmia.

Kerho lähtee peliin hyvällä kokoonpanolla, joskin Robert Nygård on sivussa korttitilin täyttymisen takia. Samuel Sibakov ja Jyri Sundin sen sijaan palaavat jälleen pelaavaan kokoonpanoon.

Ottelu alkaa jo kello 14.30. Pelipaikkana tutusti Urheilupuiston Yläkenttä. Tervetuloa!

Kaikki putket katkeavat joskus


TPK – JIK 0 – 2 (0-0)

Kerhon kuuden ottelun voittoputki sai ikävän päätöksen, kun Jomala IK vei pisteet lukemin 0-2. Ottelu alkoi jo 14.30, joten Yläkentällä saatiin nauttia helteestä ja auringonpaisteesta. Ottelu lähti tunnustelevasti käyntiin, eikä kumpikaan joukkue ei saanut peliä selkeästi hallintaansa.

Kerholla oli ensimmäisellä puoliajalla paremmat paikat maalintekoon, mutta viimeistely ontui. Molemmilta laidoilta pystyttiin muutaman kerran murtautumaan hienosti päätyyn asti, mutta matalista keskityksistä ei palloa saatu tökittyä maaliin. Tauolle siirryttiin tilanteessa 0-0. Ensimmäinen puolikas jätti paljon parannettavaa myös syöttöpelin ja prässäämisen osalta.

Toinen puoliaika sai pahimman mahdollisen alun, kun vieraat iskivät 49. minuutilla sivuvaparista tilanteeksi 0-1. Kerhon puolustaminen oli lepsua ja JIK:n hyökkääjä pääsi vapaasti puskemaan pallon maaliin takatolpalta. Tämän jälkeen ottelu siirtyi selkeästi kotijoukkueen hallintaan. Varsinkin puoliajalla keskikentän pohjalle vaihdettu Joel Kontkanen toi syöttötaitoa ja pallovarmuutta Kerhon pelaamiseen.

Peli painettiin vastustajan päätyyn ja parhaimmillaan peli pyöri todella pitkiä aikoja hyökkäyskolmanneksella. Myös tilanteita luotiin kiitettävästi. Lähimpänä taisi käydä tauolla sisään vaihdettu ja terävästi esiintynyt Joonas Lehtonen, joka laukoi lähietäisyydeltä pallon tolppaan.

Ahtaalle ajettu vierasjoukkue pääsi 83. minuutilla katkaisemaan Kerhon hyökkäyksen syvällä omalla puoliskollaan. Muutamalla näppärällä syötöllä läpiajoon pelattu JIK-hyökkääjä tyylitteli päivän toisen maalinsa. 0-2. Kerholle tarjottiin vielä mahdollisuutta päästä takaisin peliin muutamaa minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Henri Hellgren harhautteli itsensä boksiin ja kaadettiin pilkun arvoisesti. JIK-maalivahti kuitenkin otti Jyri Sundinin rankkarin tyylikkäästi kiinni alakulmasta.

Kerhon pitäessä palloa ja tuhlatessa maalipaikkoja JIK käytti kotijoukkueen virheet hyödykseen ja viimeisteli tehokkaasti paikan tullen. Useampaan maaliin ei tainnut olla paikkojakaan, mutta tämä riitti tällä kertaa.

Seuraavaksi Kerho matkustaa Someron Voiman vieraaksi 15.8.2019.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat