Esittely
Ottelutilastot
PaiHa - TPK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 19:00 Paimio KHT
1
Elo

Kerho matkaa Paimioon


PaiHa – TPK, Torstaina 1.8.2019 klo 19:00, Paimio KHT

Kerhon edustus matkustaa torstaina Paimoon, jossa se kohtaa Kolmosessa toistamiseen tällä kaudella PaiHan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Kerhon osalta pettymykseen, kun paimiolaiset hakivat Yläkentältä pisteet lukemin 1-2.

Kerho on tuloksellisesti pelannut viime aikoina erinomaisesti ja koossa on jo viisi peräkkäistä voittoa sarjassa. Syyskauden ensimmäiset voitot RaiFua ja Jytyä vastaan ovat kuitenkin myös jättäneet pelillisesti parantamisen varaa, joten ylimielisenä ei voi lähteä otteluun, vaikka itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa.

PaiHa on juuttunut sarjataulukon tyvipääähän ja haluaa sieltä varmasti kiihkeästi pois. Tästä hyvä osoitus on viime kierroksella, ilmeisesti värikkäiden vaiheiden jälkeen, hankittu vierastasapelipiste kärkisijoilta löytyvältä Maskulta. Syyskaudeksi PaiHa hankki myös takaisin viime vuoden brasilialaisen maalikuninkaansa, Felipen, joka kuitenkin sai Maskua vastaan punaisen kortin ja on näin ollen tästä pelissä pelikiellossa.

Kerhon kokoonpano näyttää taas hyvältä, vaikka pikkuvammoilta ja sairastumisilta ei olla vältytty. Hyvän voittoputken takuumiehinä on toiminut erityisesti puolustuksen pelaajat ja toivottavaa olisi, että esimerkiksi Joakim Julie, joka huilasi Jyty-pelissä, pystyisi tekemään tässä ottelussa paluun kentälle. Keskikentän kamppailu on aina tärkeä, kun mietitään ottelun kulkua, mutta tässä Kerhon pitäisi olla vahvoilla, sen verran hyvällä jalalla liikkeellä ovat keskikentän pohjalla pelaavat Joel Kontkanen ja Aleksi Jokela olleet treeneissä.

Tärkeä peli siis tulossa, jossa toivottavasti pystytään jatkamaan voittoputkea. Tervetuloa kannustamaan Kerho voittoon!

Kerho haki pisteet Paimiosta


PaiHa – TPK 0 – 2 (0-0)

Kerhon voittoputki sai jatkoa, kun se haki jo kuudennen peräkkäisen voittonsa Kolmosessa PaiHan vieraana. Lämpimässä ilmassa (joskin ei niin helteisissä olosuhteissa, kun viime viikolla) pelattu kamppailu pysyi koko ottelun ajan Kerhon kontrollissa ja tarvittavat maalit onnistuttiin iskemään toisella puoliajalla.

Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tarkkaa peliä, jossa Kerho hallitsi palloa enemmän ja PaiHa pyrki iskemään vastaan. Kerhon pallollista peliä, erityisesti viimeisellä kolmanneksella, vaikeutti hieman kuiva ja nihkeä kenttä, joka jossain määrin näkyi koko ottelun ajan harhasyöttöinä.

PaiHa sai ottelun vaarallisimman paikkansa jo ensimmäisten minuuttien aikana. Jussi Luotonen haistoi Kerho-puolustuksen hieman löysän palautuksen maalivahti Tuomas Leinolle. Leino ehti kuitenkin ensin palloon, mutta pamautti sen suoraan Luotosta päin, josta pallo meni noin metrin tyhjästä maalista ohi. Tästä maali ja ottelu olisi voinut olla erilainen luonteeltaan.

Loppupuoliskon Kerho kuitenkin hallitsi palloa ja ottelua, mutta ei päässyt oikein kunnon paikoille. Varallisimmat paikat taisivat olla Marno Lastulan yritys pienestä kulmasta, Joel Kontkasen löysähkö vapaapotku ja Robert Nygårdin muutama kaukolaukaus, jotka PaiHan maalivahti kuitenkin helposti poimi.

Toinen puoliaika oli sitten jo Kerholta hieman parempaa peliä ja paikoillekin päästiin tarpeeksi. PaiHa vaikutti myös hieman väsyvän, koska joutuivat paljon juoksemaan pallon perässä ja näin ollen etäisyydet varsinkin keskikentällä kasvoivat.

Ottelun ensimmäinen maali tuli vapaapotkun jälkitilanteesta, jonka oli hankkinut hyvin oikeana laitapuolustajana uurastanut Henri Hellgren. Nygårdin kierteinen vapaapotku noin 20 metristä osui tolppaan, mutta nuoruuden nälällä paikalla oli Joonas Lehtonen, joka puski paluupallosta sisään ensimmäinen maalinsa edustuksen paidassa, 0-1, 54 min.

Tämän jälkeen Kerhon pelissä oli hieman sekainen vaihe, mutta PaiHa ei kuitenkaan paikoille päässyt, kiitokset siitä erinomaisesti pelanneelle puolustuslinjalle.

Ottelun ratkaisua ja toista maalia jouduttiin odottamaan ottelun loppuminuuteille saakka. Kontkasen hyvin antamasta kulmapotkusta, Mirko Sillanpää nousi korkeimmalle ja puski lähietäisyydeltä pallon maaliin, 0-2, 91 min. Sillanpää oli muutenkin puolustuksen keskuslukkona varma yhdessä Kerhon ottelun parhaaksi valitun Joakim Julien kanssa.

Näin ollen Kerho nappasi tärkeät pisteet varmalla rutiinisuorituksella ja vankisti asemiaan sarjataulukon keskivaiheilla. Seuraavaksi kohdataan ensi lauantaina 10.8 kotona Yläkentällä JIK. Heitäkin vastaan haetaan revanssia kevätkauden tappiosta.

Kerho Kehrää!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat