Esittely
Ottelutilastot
Wilpas - TPK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 19:00 Salo Keskuskenttä nurmi
14
Kes

Wilppaan vieraaksi


Wilpas – TPK, Perjantaina 14.6. klo 19.00, Salo keskuskenttä nurmi

Kerhon seikkailu Kolmosessa jatkuu nurmipelillä Salossa. Nurmi onkin lähes tuntematon alusta TPK:n pelureille. Tällä kaudella ainoastaan Maskussa on ollut tätä herkkua tarjolla. Toivottavasti alusta on hyvässä kunnossa.

Wilpas on jatkanut tälläkin kaudella hyviä pelejään ja keikkuu sarjan kärkikahinoissa. Tosin viimeisestä täydestä pistepotista on jo reilu kuukausi ja neljä peliä aikaa. Tähän jaksoon on kuitenkin pelattu esimerkiksi Maskua vastaan vieraissa tasuri, joka on kenelle tahansa hyvä tulos. He ovat selkeästi löytäneet yhteisen sävelen Markus Ahon valmennuksessa.

Vieraille tuli rankkaa jobinpostia, kun avausmaalinsa edellisessä ottelussa tehnyt toppari Aleksi Pekonen joutuu nilkkansa kanssa leikkaukseen eikä ole enää tällä kaudella mukana. Onneksi materiaalissa riittää tällä hetkellä leveyttä ja hänet saadaan korvattua. Perjantain peliin saadaan paljolti sama kokoonpano kuin edellisessä SoVo-pelissä. Erityisesti edellisessä ottelussa loistanut Joakim Julie on tärkeä lenkki joukkueen kokoonpanoa. Marno Lastula on aina nauttinut nurmipeleistä, toivottavasti maaliruiskun sihti on kohdillaan.

Nyt ollaan matkassa vahvasti voitto mielessä.

Kerho Kehittyy!

Kerhon pää pelasi


Wilpas – TPK 0-4 (0-2)

Salon samettisella nurmella nähtiin kauden parasta Kerhoa, kun pisteet haettiin työviikon päätteeksi tyylipuhtaasti. Pitkän tappioputken runtelema Kerho on viime aikoina yrittänyt pysyä positiivisena ja uskoa omiin kykyihinsä ja vihdoin työ palkittiin.

Kerho lähti hyvällä asenteella liikkeelle ja hallitsi ottelun tapahtumia jo alusta lähtien. Ensimmäistä maalia ei tarvinnut kauan odottaa, kun Samuel Sibakovin oiva pystypallo tavoitti Marno Lastulan pään ja tämä viimeisteli hienosti yli Wilpas-maalivahdin. 0-1, 6 min.

Kerho jatkoi hyvää hallintaansa, mutta pientä takapakkia tuli, kun Jyri Sundinin takareisi petti vaarattoman näköisessä tilanteessa. Toivotaan, että huilista ei tule pitkä.

Toinen maali olisi voinut tulla jo aikaisemmin, mutta hyvistä paikoistakaan ei onnistuttu, kun vasta ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. Mainio pystypallo tavoitti hyvin pystyyn juosseen Robert Nygårdin, joka maalivahdin kierron jälkeen taisteli pallon maaliin. Tärkeä pukukoppi-maali, 0-2, 45 min.

Puoliajalla puhuttiin, että on kaudella ennenkin pelattu hyvä ensimmäinen puoliaika, joka ei ole kantanut koko ottelua, mutta tällä kertaa tästä ei ollut pelkoa, vaan Kerho jatkoi hyvää peliään koko toisenkin puoliajan.

Ottelun niitti tuli, kun hyvin Sundinin korvannut Joosu Hertsi hankki vaparin rangaistusalueen kulmalta. Sibakovin kova kierteinen keskitys tavoitti Lastulan pään toistamiseen ja peli oli 0-3, 65 min.

Viimeinen maali tuli kulmasta kun hyvä ottelun pelannut Mirko Sillanpää pomppasi korkeimmalle ja viimeisteli loppulukemiksi 0-4, 75 min.

Totuuden nimissä Kerho olisi voinut voittaa vielä suurinumeroisin. Lastulalalla oli muutama läpiajo, Tomi Kiiski ja Joel Kontkanen pääsivät kokeilemaan lähietäisyydeltä, Nygårdilla oli vapari ylärimassa ja Hertsillä pusku. Lopputulokseen ja peli-ilmeeseen voi kuitenkin olla tyytyväinen.

Joukkueesta ei heikkoja lenkkejä löytynyt, mutta erikseen on vielä mainittava erinomaisesti pelannut puolustuslinja Henri Hellgren- Joakim Julie – Mirko Sillanpää – Tomi Kiiski. Muutamaa pientä kommunikaatiokatkosta lukuun ottamatta heidän ohi ei pelissä päässyt.

Pelistä voidaan ottaa paljon positiivista mukaan, joka toivottavasti kantaa Kerhoa eteenpäin myös tulevissa koitoksissa.

Kerho Kehrää!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat