Esittely
Ottelutilastot
Peimari UTD - TPK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 15:30 Sauvo OP-Hakkispaana KHT
21
Syy

Kerhon kausi jatkuu Sauvossa


Peimari UTD– TPK, lauantaina 21.9 klo 15:30, Sauvo OP-Hakkispaana KHT

TPKn edustus matkaa lauantaina kohtaamaan Peimari Unitedin. He ovat viime peleissä pudonneet aivan vahvimmasta nousutaistelusta hyvän alkukauden jälkeen.

Kerhon kokoonpano kärsii kahdesta pelikiellosta, kun Mirko Sillanpää ja Aleksi Jokela saivat korttitilinsä täyteen edellisessä ottelussa. Lisäksi on pientä vaivaa ja flunssaa. Kokoonpanoon riittää kuitenkin laadukkaita pelaajia. Aleksi Pekonen palaa kortille tässä ottelussa, kun hänen leikkausta vaatinut nilkkavammansa on parantunut. Mukana ovat myös edellisestä ottelusta flunssan takia poissaolleet Samuel Sibakov ja Jyri Sundin. Näin se toimii, kun on laaja rinki.

TPK tarvitsee viimeisistä peleistä vähintään kolme pistettä ollakseen kuivilla putoamiskamppailuista. Niitä lähdetään hakemaan nyt vähän kauempaa.

Kerho jäi nollille Peimarin vieraana


Peimari UTD – TPK 3 – 0 (1-0)

Kerho matkusti viime lauantaina Sauvoon Peimarin vieraaksi. Ottelusta odotettiin haastavaa ja niinhän myös kävi.

Peimari kaatoi TPK:n niskaan kylmää vettä heti ottelun kolmannella minuutilla, kun kotijoukkueen Ali Al-Take jatkoi hyvän pystysyötön taidokkaasti suoraan ilmasta maalin perukoille. Ensimmäinen puoliaika eteni tämän jälkeen tasaisissa merkeissä. Kerho pyrki pelaamaan palloa maata pitkin, kun Peimari esitti monipuolisempaa jalkapalloa pelaamalla palloa ajoittain myös suoraviivaisemmin ilmassa.

Ensimmäisen puoliajan paras tasoitusmahdollisuus siunaantui Marno Lastulalle, joka pelattiin hienosti läpiajoon. Kotijoukkueen veskari kuitenkin torjui laukauksen näppärästi jalalla. Myös Peimarilla oli muutamia paikkoja lisätä johtoaan, mutta tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika lähti varovaisesti käyntiin. Kumpikaan joukkue ei saanut kunnollista otetta pelistä ennen kuin 62. minuutilla Peimari onnistui toistamiseen. Kotijoukkue pelasi vaarattoman tuntuisen ristipallon kulmalipun lähettyville. Kerholla oli tilanteessa useamman miehen ylivoima, mutta silti lepsun joukkuepuolustamisen ja Peimari-hyökkääjien ennakkoluulottoman pelaamisen ansiosta pallo saatiin pelattua Al-Takelle, joka ei pilkun kohdalta erehtynyt.

Kerhon puolustus yllätettiin kolmannen kerran 70. minuutilla, kun Peimari pelasi seinäsyötöillä pallon päätyrajalle. Hyvän syötön päätteeksi Peimari-kapteeni Vihervirta viimeisteli lopputulokseksi 3-0. Kerho ei saanut missään vaiheessa todellista kiriä aikaiseksi, joten ottelusta jäi lopulta melko vaisu fiilis.

Kerhon parhaana palkittiin ansaitusti Joel Kontkanen (kuvassa), joka jälleen pyöritti näyttävästi peliä keskikentän moottorina. Kerho jatkaa pistejahtiaan tulevana lauantaina, kun sarjan keskikastin taistelussa vastaan asettuu Toejoen Veikot. Ottelu pelataan 28.9. Yläkentällä 17.00 alkaen.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat