Esittely
Ottelutilastot
TPK - SoVo
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 19:00 Kupittaa 5 KHT
9
Kes

Soccer Cup päättyy edustuksen pelillä


TPK – SoVo, Sunnuntaina 9.6, Kupittaa 5 klo 19:00

Helteisen Soccer Cup viikonlopun päättää Länsi-Suomen kivikovan Kolmosen ottelu jossa TPK:n vieraaksi saapuu paremmin ehkä Futsalista tunnettu Someron Voima.

Tänään vastakkain olevat joukkueet pelasivat omat ottelunsa myös Torstaina. SoVo nuiji RaiFun maanrakoon luvuin 8-3 (6-3) varsin erikoisessa ottelussa. Ensimmäisellä jaksolla tehtiin tosiaan 9 maalia. RaiFu siirtyi ensin johtoon ja sitten maaleja tehtiinkin melkoisella rytmillä. SoVo 14, 15, 22, 25, 26 ja 45+1 minuutilla. RaiFu teki omansa 6, 24, 38 minuutilla. Ei ole kyllä puolustaminen onnistunut kummallakaan joukkueella. Toisella puoliskolla sitten taputeltiin SoVolle vielä kaksi lisämaalia.

Kerho sai tunnetusti 0-5 pataan Peimarilta, vaikka ensimmäinen jakso olikin ihan ok peliä. Tänään lähdetään taas ihan nimekkäällä kokoonpanolla. Toivottavasti nyt saadaan onnistumisia sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Kerhon ongelmana on itseluottamuksen puute pitkän tappioputken alla. Nyt kuitenkin tavoitellaan taas vahvasti voittoa, jotta keskikasti ei pääse karkaamaan.

Kokoonpanoon on tehty pientä rotaatiota, mutta nyt on jo useammalla pelaajalla muutama ottelu peräkkäin takana. Nyt voi odottaa yhteispelin toimivan paremmin.

Tehdään tästä hyvä päätös menestyksekkäälle Soccer viikonlopulle.

Buffasta myös tänään saatavilla Annelin leipomia pullia! Tervetuloa!

Hyvä yritys ei riittänyt


TPK – SoVo 2 – 3 (2-1)

Kerhon vaivalloinen kausi sai jatkoa, kun hyväkään peli ei riittänyt pisteisiin. SoVo teki maalit tyylikkäästi, sinivalkoisin lasein katsottuna hieman tuomareiden avustamana.

Ensimmäinen puoliaika oli selkeästi Kerhon heiniä. SoVo iski vastaan, mutta ei kovin vaarallisesti. SoVo pääsi kuitenkin johtoon, kun kovin kevyestä tilanteesta tuomittiin pilkku. Tuomas Leino oli maalilla hyvin mukana, samaa ei voi sanoa puolustuksesta. Leinon torjunnan rebound pistettiin verkon perille. 0-1, 10min.

Kerho kuitenkin jatkoi vahvaa painetta ja hallitsi peliä hyvällä asenteella. Kotijoukkueen tasoitus tuli, kun Robert Nygård uhrautui ja liukui tyylikkäästi pallon Lodyn jaloista ja Jyri Sundin karkasi keskiympyrän kaarelta karkuun. Pukkimainen viimeistely alanurkkaan toi tasoituksen. 1-1, 19 min.

Kerho pyrki pelaamaan laitojen kautta ja saikin palloa tuotua hyvin ylös. Valitettavasti Lody kumppaneineen oli niin vahva, että palloa ei saatu maaliin asti. Puoliajan puolivälin jälkeen tultiin taas vahvasti ylös ja saatiin ensimmäinen kulma vasemmalta puolelta. Robert Nygård antoi hyvän kierteisen pallon ja ruuhkan jälkeen pallo tuli poikkipuusta takaisin maalin edustalle, josta toppari Aleksi Pekonen survoi pallon sisään. Maali oli Peksin ensimmäinen Kerho paidasssa. 2-1, 27 min.

Valitettavasti kuitenkin Peksi loukkaantui melkein välittömästi tämän jälkeen. Nilkka taittui melko vaarattoman näköisessä tilanteessa. Samuel Sibakov tuli laidalle, josta Henri Hellgren siirtyi toppariksi. Ensimmäisen puoliskon jälkeen Kerholla oli voitto omissa käsissään.

Toinen puoliaika alkoi edelleen TPK:n hallitessa palloa ja SoVon iskiessä vastaan. SoVon tasoitus tulikin tilanteesta, jossa pallo menetettiin keskikentän rakentelussa ja keskityksestä pääsi Digha puskemaan pallon verkkoon, vaikka Tumppi saikin käsiään väliin. 2-2, 53 min.

Voittomaaliksi osoittautunut maali olikin sitten taas keskustelua aiheuttanut tilanne. Vastustaja riisti pallon keskikentällä ja vahvasti esiintynyt Kim Louhisto toi palloa laidalta ylös, keskitys selkeässä paitsiossa olevalle Dighalle joka pisti pallon perukoille. Kuvaavaa tilanteelle oli, että SoVokaan ei tuulettanut heti. Tuomarit sen sijaan taisivat tuulettaa? 2-3, 61 min.

Pelin ehkä maukkain suoritus nähtiin, kun TPK:n Joakim Julie taisteli pallon kanssa varmasti neljää SoVo-pelaajaa vastaan ja vei taidolla ja voimalla sen itselleen. Hyvä vapauttava syöttö pystyyn Jyri Sundinille, joka nosti pallon rauhallisesti yli maalivahdin. Valitettavasti pallo suuntautui tolpasta ulos. Julie oli muutenkin kentän vahvin suorittaja.

Harmillinen tappio taas, mutta kyllä nyt täytyy jo kritisoida tuomarityöskentelyäkin. Selkeitä virhetuomioita tuli useita. Näin totesivat myös pelinjälkeen katsomossa olleet tuomarit. Kerholle olisi kuulunut vähintään yksi pilkku, Lastula kaadettiin läpiajossa käsillä työntämällä, Sundin revittiin pallollisena kumoon laukaisutilanteessa.

Kerhon pelaamisessa oli vahvoja suorituksia ja tahtoa löytyi. Nyt ei ollut onni matkalla ja vastuskin oli kyllä taitava. SoVolta ei tarvitse ottaa mitään pois, Digha ja Lody ainakin pelaavat ihan väärässä sarjassa.

Kerho kehittyy!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat