Esittely
Ottelutilastot
JyTy - TPK
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 19:00 Yläkenttä KHT
11
Huh

Vierailu Jyrkkälään, eikun Yläkentälle


JyTy – TPK, torstaina 11.4. klo 19:00 Yläkenttä

Nyt mitataan Kerhon todellinen tuloskunto, kun vastassa on perinteikäs JyTy. Nousijajoukkue esitti hyviä otteita ennakkosuosikki Maskua vastaan ensimmäisellä kierroksella, päätyen tasapeliin 2-2.

Kerho saa hyvän ryhmän tähän otteluun kasaan. Muutama poissaolo on tietenkin, kuten tähän sarjaan kuuluu. Merkittävimpinä poissaoloina voidana pitää punaisen saanutta Stefan Wahlstenia ja laidallaan iloitellutta Tatu Lemmettyä. Tarjolla on vähintään 20 pelaajaa. Esimerkiksi avausottelussa hyvin pelannut keskikenttä Jokela, Julie, Sundin, Nygård on kokonaisuudessaan pelikunnossa. Mielenkiintoista on nähdä millaisen kokoonpanon valmentaja Tuomas Vainio leipoo.

JyTyn kovasta joukkueesta puuttuvat ilmeisesti kokeneet Lehtosen veljekset. Rosterissa riittää kuitenkin voimaa ja vastus on kyllä henkisestikin haastava. Mielenkiintoista on nähdä ovatko vahvasti TPK taustaiset Salmet mukana kiusaamassa.

Tästä ottelusta olisi tärkeä saada pisteitä, että pitkän sarjan alku toisi riittävän määrän pisteitä ja saataisiin hyvä putki päälle.

Tervetuloa kannattamaan Kerho voittoon!

Otteluraportti


Edustus jatkaa puhtaalla pelillä

JyTy-TPK 1-4 (0-0)

TPK pelasi Yläkentällä JyTyn "vieraana" kauden toisen sarjapelin. Vaikka molemmilla joukkueilla peräsimessä on futsalvalmentajat, niin peli pelattiin kuitenkin 11v11 isolla kentällä.

Itse peliin TPK lähti hienoisena ennakkosuosikkina, kun Lehtosen veljekset puuttuivat JyTyn ryhmästä. Peli alkoikin selvällä kaavalla, jossa kerho piti palloa ja JyTy vetäytyi. Kerho loi aina 2-3 paikkaa, jonka jälkeen JyTy iski vastaan ja loi yhden paikan. Tämä toistui läpi ensimmäisen jakson noin 4-5 kertaa, muttei hyvistäkään tonteista johtanut maaliin kummassakaan päässä.

Toinen puolisko alkoi samalla kaavalla, kunnes Joona Forsström pääsi tuikkaamaan maalinedestä 50 min kohdalla Kerhon johtoon. Joona oli työnsä tehnyt ja hänen tilalle Marno Lastula välittömästi maalin jälkeen. Peli avautuikin maalin jälkeen heti ja se sopi Kerholle. Tilanteille päästiin helpommin ja Joakim Julie pääsi kulman jälkitilanteesta laukomaan pallon takakulmaan komeasti. Tilanne 0-2 kun 60min oli taulussa.

Vaikka JyTy vielä muutaman kerran pääsi vaarallisesti iskemään vastaan, niin peli näytti jo ratkeavan. 70 min kohdalla syötön katko keskialueella ja Jyri Sundin nosti pallon yli ulkona olleen maalivahdin noin 35metristä ja peli oli taputeltu. Ja kun Jysky sai siirtää 80min kohdalla pallon tyhjiin takatolpalta, niin viimeisetkin selkärangan rippeet musertuivat vastustajalta.

Yliajalla pieni kauneusvirhe, kun lupaava hyökkäys kääntyikin vastahyökkäykseksi ja JyTy viimeisteli 1-4 loppulukemat.

Seuraavaksi vastus kovenee kun viikon päästä torstaina Paimion Samba-ryhmä saapuu Yläkentälle.

TPK – PaiHa to 18.4 klo 19:00

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat